Zaakgericht werken voor de Overheid

Op dinsdag 1 oktober 2019 is MY-LEX als partner aanwezig bij het congres ‘Zaakgericht werken voor de Overheid’ in het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. 

In het licht van het thema ‘Terug naar de basis: Zaakgericht of Klantgericht?’ komen tijdens de 8e editie van Zaakgericht werken, verschillende onderwerpen aan bod zoals: Common Ground, omgevingswet en integraal klantbeeld met betrekking tot zaakgericht werken.

Alle data integreren

In de ‘Digitale Agenda 2020’ wordt de rol van digitalisering en zaakgericht werken duidelijk omschreven. Overheden moeten hun innovatiekracht beter benutten en de informatiehuishouding op orde brengen om beter tegemoet te komen aan de hoge eisen die burgers en bedrijven stellen. Gedistribueerde data, afkomstig uit de gehele keten, komt samen en geeft een integraal beeld van klanten en projecten. Het koppelen van systemen, het combineren van informatie en het leggen van inspirerende contacten met anderen is het doel van deze dag.

De oplossingen van MY-LEX sluiten naadloos aan op het programma van de dag:

MY-LEX Overheid® is een overkoepelend contentintegratiesysteem dat een koppeling maakt tussen de interne (en externe) bronnen en systemen van een overheidsorganisatie. Denk hierbij aan een DMS, CMS en Zaaksysteem, Intranet maar ook uw eigen website en bijvoorbeeld GEO-informatie. Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. Efficiënt en overzichtelijk. Zaakgericht werken wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Onze contentintegratie oplossing is overigens volledig te integreren in primaire systemen zoals uw zaaksysteem, klantcontactsysteem of intranet. Dit maakt het werk van uw collega’s nog prettiger en eenvoudiger. Dit is door middel van MY-LEX Overheid® volledig naar wens te integreren.

Voorkom een lastig migratietraject

De afgelopen jaren hebben wij veel projecten uitgevoerd om lastige conversietrajecten te voorkomen. Met MY-LEX Legacy® bieden we hier de oplossing voor. Of u nu wilt migreren van of naar bekende systemen, álle informatie wordt overgenomen, netjes opgeslagen in open formaat, waarna ‘oude content’ ontsloten wordt in de nieuwe omgeving. Opent u een dossier in de nieuwe omgeving, dan vindt u ook alle documenten uit de oude omgeving terug. Tevens kunnen de rechten van gebruikers aangepast worden, nieuwe gebruikers worden toegevoegd en gebruikers worden verwijderd. Daarnaast kunnen vernietigingslijsten gemaakt worden.

Als partner op het congres heten wij u van harte welkom bij het
MY-LEX informatiepunt en tonen wij vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie. Via deze link kunt u zich via ons inschrijven met relatiecode 78JFAB2A.

Deelname aan het congres is kosteloos voor eindgebruikers werkzaam bij overheidsorganisaties. Wij heten u van harte welkom!

Het laatste nieuws en updates