Wet Open Overheid (Woo) co-creatie met 6 gemeenten

MY-LEX biedt ruime oplossingen op het gebied van informatie voorziening, welke echt bijdragen aan specifieke uitdagingen. Met een viertal klanten (Gemeente Rotterdam, Gemeente Westland, Gemeente Den Helder en de BAR-Organisatie) hebben we daarom een uitbreiding ontwikkeld op het bestaande productportfolio om de Passieve openbaarmaking uit het Woo-proces, volledig, efficiënt en snel te begeleiden.

We hebben het mogelijk gemaakt voor organisaties om hun data onderzoek voor de Woo-verzoeken, ondersteund door de Woo-coördinator, heel snel en eenvoudig te doen vanuit MY-LEX. De betrokkenen hebben de mogelijkheid om in hun eigen zoek omgeving alle relevante informatie te zoeken, vinden en selecteren uit de gekoppelde systemen en is realtime beschikbaar. De betrokkene kan vervolgens een selectie maken uit deze informatie, toevoegen aan een collectie en deze kant-en-klare collectie anonimiseren zonder dubbel werk uit te voeren. Dit alles binnen de gestelde termijnen en in volledigheid. Ook is de verantwoording volledig geborgd (uit welke systemen, met welke zoekopdrachten is gezocht).

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.