Accountmanager

Accountmanager gezocht

MY-LEX ontwikkelt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle. Van het toegankelijk maken van data met eigen zoektechnologie tot het vernietigen, archiveren en anonimiseren van documenten, voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland.

Binnen ons gedreven Sales Team zoeken wij een communicatief vaardige, energieke en resultaatgerichte accountmanager met technische kennis, die de klant begeleid tijdens zijn aankoopproces.

Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als Accountmanager is je voornaamste taak het actief genereren van nieuwe leads, de verkoop en het realiseren van de verdere groei van ons hoofdproduct MY-LEX Pro® of andere modules binnen de MY-LEX Suite®. Je bent bezig met consultative selling, dus je weet de klant te overtuigen op basis van inhoud. Naast het werven van nieuwe klanten onderhoud je tevens de contacten met je eigen klanten (relatiemanagement). Je doelgroep is de (semi-)overheidssector waaronder ook woningcorporaties. Jouw inbreng bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt op prijs gesteld.

Wij zoeken een representatieve professional met ervaring, die beschikt over:

Functie eisen:

Kandidaten die ervaring hebben binnen de woningcorporatie markt hebben een streepje voor.

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 33 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.