MY-LEX speelt in op use-cases van dit moment met vernieuwde suite

De afgelopen 5 jaar hebben we ontzettend hard gewerkt om onze vernieuwde MY-LEX® Suite te lanceren. De wens van onze klanten was om meer zelf te kunnen, meer te integreren, meer open te zijn en meer te focussen op een aantal belangrijke use-cases die spelen op dit moment per afdeling.

Verbeterde prestaties en eenvoudiger beheer

  • Nieuwe zoekmachine, Open API 3.0. Waarbij een Do-It-Yourself Dashboard ontwikkeld is zodat onze consultant alleen een sturende rol hebben. U als klant zit zelf aan de knoppen en bepaald een eigen inrichting. Ook integreren van de door ons aangeboden (opgeschoonde) indexen in het werkproces zijn nu standaard. Bijv. de resultaten integreren in een burgerwebsite, intranet of KCC Module of Data-gestuurd werken platform om een compleet (klant) beeld te krijgen behoord nu tot de mogelijkheden en zit standaard in de MY-LEX Suite® Licentie.
  • Data Management: Het in de zoekmachine verbeteren van de kwaliteit van de data. (Dubbelingen aantonen, beter meta-dateren, vernietigen, automatisch archiveren via TMLO en aanbieden aan bijv. SharePoint 365 (Azure), een nieuw Zaaksyteem of een DMS gekoppeld aan ERP Module behoord tot onze dagelijkse werkzaamheden. Alles netjes gelogd met een duidelijke Audit Trail. Het biedt u als organisatie eindelijk de mogelijkheid een integrale oplossing te hebben voor al die verouderde data (AVG Proof).
  • WOO: Het in de zoekmachine selecteren van o.a. documenten, het plaatsen in een compleet dossier, om vervolgens dit dossier te anonimiseren in batch aan te bieden aan een zaaksysteem/mail client om geanonimiseerd dossier af te handelen. Alles met de gedachten vanuit de zoekmachine en niet vanuit de taakapplicaties. Samen ontwikkeld in een CO-CREATIE Team met gemeente Gemeente Rotterdam, Gemeente Westland, Gemeente Den Helder & BAR-organisatie.

 

Dit alles vanuit 1 leverancier, 1 suite, 1 zoekmachine met de beste consultants.

Dit is pas het begin, maar we genieten even van de afgelopen tijd. We zullen de komende maanden op verschillende congressen staan waar we het “Nieuwe MY-LEX” zullen presenteren. Onze nieuwe bedrijfsfilm zal ook over 2 weken gereed zijn waar u in 1 minuut alle voordelen nogmaals kunt bekijken.

Wilt u alvast meer weten? Neem contact op met onze collega’s of de chat op de website.

Het laatste nieuws en updates

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.