Succesvolle projectinitiatie bij Gemeente Brummen

Gisteren waren Gertjan en Marc te gast bij gemeente Brummen voor de projectinitiatie van MY-LEX Pro®. De gemeente Brummen is al lange tijd een gewaardeerde gebruiker van onze diensten, inclusief MY-LEX Overheid® voor efficiente data-ontsluiting. Bij MY-LEX hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan de doorontwikkeling van onze producten en zijn we nu bezig met het upgraden van onze klanten naar MY-LEX Pro®.

Deze opwaardering waarborgt de transitie naar geavanceerdere data-toegankelijkheid, verbeterde efficiëntie en een toekomstgerichte structuur. Tevens reflecteert het onze inzet in het doorontwikkelen van producten die naadloos aansluiten op de groeiende eisen van moderne gemeenten.

Is jouw gemeente reeds voorbereid op de stap vooruit? MY-LEX Pro® waarborgt een sterke fundering voor toekomstige innovaties in datamanagement.

Laat je inspireren door Gemeente Brummen en ontdek hoe onze producten kunnen helpen bij de doorontwikkeling van jouw gemeentelijke infrastructuur.

Het laatste nieuws en updates

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.