Software Engineer .NET

Software Engineer .NET gezocht

MY-LEX ontwikkelt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle. Van het toegankelijk maken van data met eigen zoektechnologie tot het vernietigen, archiveren en anonimiseren van documenten, voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland.

Voor een sleutelfunctie binnen ons Software Engineering team zoeken wij een analytische, zelfstandige en communicatief vaardige Software Engineer.

Zoek je een uitdagende baan bij een organisatie waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als Software Engineer ga je aan de slag binnen Team MY-LEX Pro®, een stabiel team dat onder meer verantwoordelijk is voor de realisatie en onderhoud van onze MY-LEX Suite®.

In deze uitdagende functie houd je je voornamelijk bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van functionaliteiten in de MY-LEX Pro® API’s (.NET). Daarnaast ga je meewerken aan het omzetten van de huidige codebase naar .NET 6.0. Je werkt hierbij nauw samen met de andere ontwikkelteams binnen MY-LEX. Je implementeert nieuwe functionaliteiten vanuit een functioneel en technisch design, die je zelf uit mag werken. Je krijgt de ruimte om alle stappen en onderdelen in het ontwikkelproces op te pakken en uit te voeren.

Anderen omschrijven jou als zelfstandig, analytisch, pragmatisch en doortastend. Je hebt oog voor detail en waakt voor de kwaliteit van je werk. Je draagt bij aan de sfeer in het team en weet in samenwerking met anderen goede resultaten te behalen.

Functie eisen:

Ervaring met het volgende, is een grote pré:

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 33 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pionierende en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken tot deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.