September agenda: Corporatieplein en Zaakgericht Werken

Na de vakantieperiode doet MY-LEX weer mee aan een aantal vakbeurzen. Eind september staan de volgende twee op de planning:

24 september, Corporatieplein Online

Voor het eerst zullen wij ons richten tot de woningbouwcorporaties in Nederland. Wij denken dat onze MY-LEX Suite® goed aansluit op de wensen in deze branche. Het evenement van Corporatiemedia wordt zowel on- als offline gehouden. Er zal een collega van ons aanwezig zijn op de beursvloer en tegelijkertijd verzorgen wij voor de online bezoekers twee presentaties.

Informatiesessies

De eerste sessie toont hoe een organisatie eenvoudig een compleet beeld van alle gegevens in hun (ongestructureerde) data krijgt en eenvoudig kan zoeken in alle systemen. Dit helpt om grip te krijgen op de data en om deze bijvoorbeeld AVG-proof te maken. Ons API gedreven contentintegratie systeem kan zelf beheerd worden, indien gewenst via een eigen applicatie of via ons portaal. Belangrijk is dat de verschillende toegangsrechten, vanuit de gekoppelde bronnen, behouden blijven.

Onze tweede kennissessie gaat over het uitfaseren van legacy systemen. Veel organisaties hebben oude systemen met data die bewaard of gecontroleerd vernietigd dient te worden. Migratietrajecten naar andere systemen zijn vaak kostbaar en tijdrovend. Met MY-LEX Legacy® ontsluit je de gegevens uit zowel de oude (legacy) systemen als uit de nieuwe applicatie, terwijl oude applicatie(s) worden uitgefaseerd. Zo regel je eenvoudig toegankelijkheid op basis van eigen beveiligingsinstellingen. Hiermee verbeter je zowel de kwaliteit van de data als de efficiëntie van je medewerkers.

Kijk op https://corporatieplein.nl/nl/nieuws voor meer informatie.

29 september, Zaakgericht Werken

Ook Heliview zorgt voor een hybride beursvloer. Zowel on- als offline zijn onze collega’s beschikbaar voor 1-op-1 gesprekken en meer informatie over MY-LEX’ nieuwe producten.

Het doel van MY-LEX is het creëren van een optimale informatiestroom binnen organisaties om medewerkers snel en efficiënt te laten werken. Wij adviseren de beursbezoekers daarom graag over oplossingen omtrent documentbeheer, van het gebruik en bewaren, tot de archivering en vernietiging. MY-LEX Suite® is onze totaaloplossing voor databeheer, ontsluiting en archivering.

Voor kosteloze deelname kunnen geïnteresseerden zich vanaf nu aanmelden via onze unieke partner link: https://heliview.nl/zaakgericht-werken-overheid/tickets/?relationcode=FVHEUSNG.

Kijk ook op https://heliview.nl/zaakgericht-werken-overheid/ voor meer informatie.

Het laatste nieuws en updates