Projectmanager / Consultant

Vacature Projectmanager / Consultant (40 u)

MY-LEX ontwikkelt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle. Van het toegankelijk maken van data met eigen zoektechnologie tot het vernietigen, archiveren en anonimiseren van documenten, voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland.

Binnen ons gedreven Team Implementations zoeken wij een communicatief vaardige, energieke en resultaatgerichte Projectmanager/consultant, die de klant begeleid tijdens de implementatie van onze producten.

Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als Projectmanager/consultant draag je zorg voor een goed verloop van je projecten, van het begin van het pre-sales gesprek, het adviseren van de klant tot het implementeren en opleveren van de MY-LEX suite® producten. Je bent zowel communicatief als technisch vaardig en weet dan ook goed een brug te slaan tussen commercie en techniek. Een tevreden klant staat voorop. Je signaleert ook nieuwe mogelijkheden bij bestaande klanten. Je taken bestaan uit:

  • Deelname in pre-sales besprekingen, ter assistentie van sales, voor opdracht realisatie.
  • Het organiseren en uitvoeren van de ‘kick-off’ meetings bij de klant.
  • Bewaken en uitvoeren van het implementatieproces tot project aflevering.
  • Begeleiden/uitvoeren van (train de trainer) trainingen.
  • Betrokkenheid bij offertetrajecten t.a.v. de technische uitwerking.
  • Het uitbreiden van de geïntegreerde bronnen van de klanten in MY-LEX suite®
  • Centraal aanspreekpunt voor de klant.

Functie eisen:

Het is mooi meegenomen als je het volgende hebt:

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 34 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.