Jéàn Brouwers – Junior Software Developer

Werken bij MY-LEX

Mijn naam is Jéàn en ik werk sinds november 2017 met veel plezier bij MY-LEX. Wat me meteen al opviel tijdens de sollicitatiegesprekken was de leuke, warme en informele sfeer. Mijn gesprekspartners stelden me meteen op mijn gemak en toen ik een rondleiding kreeg, zag ik dat mijn toekomstige collega’s met veel plezier over hun werk spraken. Toen ik ontdekte wat voor unieke technieken er bij MY-LEX gebruikt worden én ik een “offer I couldn’t refuse” kreeg, was ik verkocht.

In mijn werk is geen enkele dag hetzelfde. Ik werk als C# / .NET ontwikkelaar binnen ons hechte team aan meerdere projecten en producten tegelijk. De afwisseling maakt het interessant, maar ook de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden die geboden worden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en heb dan ook heel veel zin om me vast te bijten in de nieuwe ontwikkelingen die er aan zitten te komen.

Wat ook zo leuk is aan werken bij MY-LEX, is dat er naast hard werken ook veel plezier gemaakt wordt. In onze Sony playseat worden formule 1 races uitgevochten en onze tafeltennistafel en arcadekast zorgen ook voor de nodige ontspanning. Onze bedrijfsfeesten zijn legendarisch en het mooie is, dat in sommige gevallen je ook je familie mee mag nemen. Hierdoor wordt ook het thuisfront betrokken en dat is mijns inziens heel belangrijk.

Verder zijn we afgelopen jaar verhuisd naar een nieuw pand. De inrichting hiervan is state of the art, modern en biedt vele mogelijkheden voor de toekomst. En die toekomst, die zie ik helemaal zitten hier bij MY-LEX!

Het laatste nieuws en updates

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.