Wat is contentintegratie

Contentintegratie definieert het proces van het verzamelen, structureren, rangschikken en toegankelijk maken van alle relevante gegevens voor een professional in een bepaald segment, via één portaal of vanaf meerdere applicaties.

Waarom contentintegratie

Mede door de trend naar digitalisering en de diversiteit in beschikbare informatiebronnen op internet, neemt de afgelopen jaren de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens exponentieel toe. Maar daarmee groeit ook de moeilijkheid van het vinden van de juiste informatie in deze berg van data. Voorbeelden hiervan zijn de enorme hoeveelheid data op het internet, de vele interne systemen en de kennis die bij uw medewerkers en binnen uw eigen organisatie voorhanden is, Europese, nationale en lokale wet- en regelgeving, verschillende bronnen van uitgevers… Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers snel en efficiënt de juiste informatie voorhanden hebben?

De oplossing

Contentintegratie biedt hiervoor dé oplossing.

Contentintegratie definieert namelijk het proces van het verzamelen, structureren, rangschikken en toegankelijk maken van alle relevante gegevens voor een professional in een bepaald segment, via een portaal of vanaf uw taakapplicaties.

Met dit in gedachten heeft MY-LEX, MY-LEX Suite® gecreëerd. MY-LEX Suite® bestaat uit MY-LEX Pro®, MY-LEX Legacy® en MY-LEX Maps® en voldoet aan de voornaamste wensen van elke organisatie met betrekking tot informatiemanagement, data ontsluiting en archivering.

Lees hier meer over MY-LEX Suite®

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.