Sean Moayedi, Commercial Director

Na het afronden van meerdere marketingopleidingen, maakte Sean Moayedi in juni 2009 zijn entrée bij MY-LEX. Na de successen die hij en zijn salesteam boekten met Rechtsorde.nl (het juridisch fiscaal contentintegratiesysteem voor advocatenkantoren, universiteiten en overheidsinstellingen), wist Sean dat dezelfde aanpak mogelijk was binnen andere domeinen. Trots vertelt hij dan ook over de nieuwste diensten van MY-LEX, dat steeds blijft innoveren en anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

“MY-LEX blinkt uit in het bieden van een totaaloplossing voor het beheer van de gehele document-lifecycle. AVG-proofing, migratie en uitfaseren én verbetering van datakwaliteit zijn allemaal onderdelen van ons dienstenpakket. Uiteraard kunnen deze onderdelen los worden afgenomen, maar met de MY-LEX Suite® wordt een organisatie geheel ontzorgd. Naast de eerdergenoemde onderdelen profiteer je ook van het ontsluiten van geo-attributen, archiveren, vernietigen én anonimiseren.”

Sean’s loopbaan bij MY-LEX

Na zijn indiensttreding in 2009, is Sean op 30 augustus 2012 benoemd tot Sales Manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle sales activiteiten van MY-LEX. Sean en zijn Sales team concentreerden zich in de afgelopen jaren vooral op het vercommercialiseren van de MY-LEX contentintegratiesystemen zoals MY-LEX Overheid® (het overheidsportaal voor het koppelen en doorzoeken van interne en externe bronnen).

Per 1 januari 2014 is Sean Commercial Director van MY-LEX. In deze functie draagt Sean de eindverantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten van de onderneming en leidt hij de afdelingen Sales, Marketing, Communicatie en de Projectmanagement groep.

In deze hoedanigheid is Sean vanaf 2020 samen met zijn team verantwoordelijk voor de lancering en implementatie van de geheel nieuwe MY-LEX Suite®, een nieuwe generatie contentintegratie systeem bestaande uit de modules MY-LEX Pro®, MY-LEX Legacy® en MY-LEX Maps®Lees hier meer over onze producten en dienstverlening.

In 2022 beweegt MY-LEX zich ook richting andere markten, zoals Archief Centra’s, Woningbouwcorpaties en Finance & Insurance en slaat het zijn vleugels wederom uit in Duitsland.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.