Sean Moayedi, Commercial Director

Sean Moayedi heeft zijn studie Marketing Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in mei 2009 afgerond. Vóór en gedurende deze studie heeft Sean een serie sales functies bekleed, in verschillende segmenten variërend van telecom en consumentenelektronica tot ‘fast moving consumer goods’.

In juni 2009 is Sean toegetreden tot MY-LEX, eerst in de functie van Accountmanager MY-LEX®. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de introductie van MY-LEX® universeel contentintegratiesysteem aan de corporates en de (decentrale) overheid in Nederland.

In de periode van eind 2010 tot juni 2012 was hij eveneens als Accountmanager betrokken bij de verkoop van Rechtsorde.nl juridische en fiscale contentintegratiesystemen aan juristen bij corporates en (decentrale) overheidsinstellingen.

Op 30 augustus 2012 is Sean benoemd tot Sales Manager van MY-LEX. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de sales activiteiten van MY-LEX. Sean en zijn Sales team concentreerden zich in de afgelopen jaren vooral op het vercommercialiseren van de MY-LEX contentintegratiesystemen zoals MY-LEX Overheid®. Vanaf 2020 lanceren Sean en zijn team de geheel nieuwe MY-LEX Suite®, een nieuwe generatie contentintegratie systeem bestaande uit de modules MY-LEX Pro®, MY-LEX Legacy® en MY-LEX Maps®.

Per 1 januari 2014 is Sean Commercial Director van MY-LEX. In deze functie draagt Sean de eindverantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten van de onderneming en leidt hij de afdelingen Sales, Marketing Communicatie en de Projectmanagement groep.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!