Nieuws

Gemeente Waterland logo

Afronding uitfaseringstraject Gemeente Waterland

Onlangs hebben wij bij Gemeente Waterland een uitfaseringstraject afgerond. Waterland maakt al een aantal jaar gebruik van onze MY-LEX Overheid® oplossing. Nu hebben zij ook MY-LEX Legacy® ingezet voor een uitfaseringstraject.

Aankondiging nieuwe webinar

Op donderdag 27 mei geven wij een nieuwe webinar, ditmaal over MY-LEX Legacy en de manieren waarop een organisatie dit kan inzetten voor een snel, efficient en voordelig migratietraject.

4 maart, Live!2021 Systemen in beeld

Op 4 maart 2021, zal de zevende editie van het event LIVE! plaatsvinden. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. MY-LEX is er ook bij.

Lancering nieuwe website

MY-LEX lanceert haar nieuwe website. Naast een complete update van onze huisstijl, tonen wij onze nieuwe product range met MY-LEX Suite® en MY-LEX Pro®.

Succesvolle eerste MY-LEX Home Collectie!

De voor de feestdagen gelanceerde MY-LEX Home thuiswerk kleding collectie is een groot succes. Zowel klanten, relaties als collega’s hebben enthousiast gereageerd en bestellingen geplaatst.

De MY-LEX Home collectie is gelanceerd!

Wij zijn ontzettend trots om onze eerste collectie aan jullie voor te stellen. Wat een aantal jaren geleden begon met een ‘giveaway’ leidde al snel tot een ware hype onder ons personeel, maar ook onze klanten!