Nieuws

Maak de overstap van MY-LEX Overheid naar MY-LEX Pro

De afgelopen 12 maanden zijn we druk bezig geweest om MY-LEX Overheid® functionaliteiten beschikbaar te maken in MY-LEX Pro®. Dit is inmiddels grotendeels gelukt en ook zijn de eerste klanten al overgezet naar de nieuwe MY-LEX Pro® software.

Corporaties ondersteunen bij datamigratie en het schoonhouden van nieuwe applicaties

Woningcorporaties hebben de laatste jaren enorme stappen gezet als het gaat om het gebruik en management van data. Maar wat is voor hen de volgende stap om gegevens zo optimaal mogelijk te gebruiken en zo processen te optimaliseren? CorporatieGids.nl sprak erover met Manager Sales en Relaties Tony Jans, Accountmanager Rob Koomans en Commercieel Directeur Sean Moayedi van MY-LEX.

MY-LEX is Microsoft Silver Partner

MY-LEX maakt al jaren gebruik van Microsoft als leverancier voor onze productontwikkeling. Sinds november 2021 is MY-LEX ook gecertificeerd als Microsoft Silver Partner. Dit is voor ons een mooie erkenning voor de langdurige samenwerking en ervaring die we hebben opgebouwd met Microsoft.

Uitfaseren en beschikbaar houden van erfgoed data

In samenwerking met het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers en DataMatters heeft MY-LEX bij Gemeente Berkelland zaken en documenten uit een oud Zaaksysteem/DMS volledig uitgeplaatst naar het e-depot van het Erfgoedcentrum.

Eindelijk anonimiseren in alle data tegelijk, door de nieuwe samenwerking tussen DataMask en MY-LEX

Door de nieuwe samenwerking tussen DataMask en MY-LEX, breidt MY-LEX haar productenpakket uit met een anonimisering module, onder de naam MY-LEX Text-Hide®.

Gemeente Coevorden breidt zoeksysteem uit met MY-LEX Legacy

Gemeente Coevorden is al geruime tijd gebruiker van MY-LEX Overheid® voor het doorzoeken van verschillende gekoppelde zaaksystemen. Onlangs kregen onze consultants de vraag of wij ook konden adviseren bij het uifaseren van een van deze systemen. Hiervoor bieden wij de uitbreidingsmodule MY-LEX Legacy®.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.