Matt Moayedi, Managing Director

Matt Moayedi, afgestudeerd aan Brighton Polytechnics, richting Mechanical Engineering, heeft zich het merendeel van zijn carrière gericht op het gebied van informatieontsluitingstechnologie. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest in diverse consultancy- en ingenieursfuncties, waaronder een functie als contract administrator, heeft Matt Moayedi in 1978 een functie aanvaard bij General Electric Plastics in Bergen op Zoom, Nederland.

Als market development manager voor de Europese ICT-branche, initieerde Matt Moayedi het productieproces van de Compact Disc: van grondstof en de ontwikkeling van het productieproces tot aan de marktintroductie. In 1987 richtte hij de eerste CD-ROM fabriek in Europa op. De zoeksoftware- en electronic publishing ontwikkelingsactiviteiten zijn in deze periode begonnen.

Na enige tijd werden deze laatstgenoemde werkzaamheden afgescheiden en ondergebracht in een nieuwe onderneming: CD-Europe, dat in 1999 C-CONTENT zou gaan heten en in 2018 is hernoemd naar MY-LEX B.V.

In 2005 richtte hij de dochteronderneming Rechtsorde op, gespecialiseerd in de ontwikkeling en exploitatie van informatieportalen, gebaseerd op de contentintegratietechnologie van MY-LEX®. Deze informatieportalen bieden toegang tot alle voor een professional relevante juridische-, fiscale- en accountancybronnen, afkomstig van uitgevers, openbare websites en de klantorganisatie zelf. De onderneming werd in juli 2012 overgedragen aan een gerenommeerde juridisch fiscale uitgever.

In 2004 initieerde Matt Moayedi de lancering van contentintegratie basistechnologie en afzonderlijke oplossingen onder de naam MY-LEX®. MY-LEX® is een universeel contentintegratiesysteem waarmee informatieportalen voor specifieke doelgroepen kunnen worden gecreëerd. Hiermee zijn een serie informatieportalen voor juristen, fiscalisten en engineers in Nederland en Duitsland opgezet en is in 2011 MY-LEX Overheid® gelanceerd. MY-LEX Overheid® is een informatieportaal voor de Nederlandse (de-centrale) overheidsmarkt.

Tegenwoordig vormen het volledig nieuwe contentintegratie platform MY-LEX Pro® samen met MY-LEX Legacy® en MY-LEX Maps®, de MY-LEX Suite®. Een product suite die organisaties in alle branches in staat stelt om hun data te beheren, te ontsluiten en te archiveren.

Vanaf 2016 deelt Matt Moayedi, de dagelijkse leiding van MY-LEX met zijn zoons Sean Moayedi en Mark Moayedi en is hij voornamelijk betrokken bij belangrijke (strategische) beslissingen.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.