Mark Moayedi, Director Operations

Mark Moayedi heeft in 2009 zijn studie Technische Bedrijfskunde (BSc Industrial Engineering) aan de Avans Hogeschool afgerond. In 2012 is hij als bedrijfskundige (MSc Strategic Management) afgestudeerd aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit).

Sinds 2009 is hij betrokken bij MY-LEX in verschillende functies en sinds eind 2012 als Manager Operations. Vanaf eind 2013 heeft Mark Product Management verantwoordelijkheden erbij gekregen van de MY-LEX® product suite, waaronder MY-LEX Overheid®, MY-LEX Maps®, MY-LEX Devices® en MY-LEX Intranet®.

In november 2015 is Mark benoemd tot Director Operations van MY-LEX. In deze functie is Mark onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van de technische activiteiten van de onderneming.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.