Management team

Matt Moayedi, Managing Director

Matt Moayedi, afgestudeerd aan Brighton Polytechnics, richting Mechanical Engineering, heeft zich het merendeel van zijn carrière gericht op het gebied van informatieontsluitingstechnologie. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest in diverse consultancy- en ingenieursfuncties, waaronder een functie als contract administrator, heeft Matt Moayedi in 1978 een functie aanvaard bij General Electric Plastics …

Sean Moayedi, Commercial Director

Na het afronden van meerdere marketing opleidingen, maakte Sean Moayedi in juni 2009 zijn entrée bij MY-LEX. Na de successen die hij en zijn sales team boekten met Rechtsorde.nl (het juridisch fiscaal contentintegratiesysteem voor advocatenkantoren, universiteiten en overheidsinstellingen), wist Sean dat dezelfde aanpak mogelijk was binnen andere domeinen. Trots vertelt hij dan ook over de nieuwste diensten van MY-LEX, dat steeds blijft innoveren en anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Mark Moayedi, Director Operations

Mark Moayedi heeft in 2009 zijn studie Technische Bedrijfskunde (BSc Industrial Engineering) aan de Avans Hogeschool afgerond. In 2012 is hij als bedrijfskundige (MSc Strategic Management) afgestudeerd aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). Sinds 2009 is hij betrokken bij MY-LEX in verschillende functies en sinds eind 2012 als Manager Operations. Vanaf eind 2013 heeft Mark…

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.