Klanten aan het woord

Tienduizenden professionals maken inmiddels dagelijks gebruik van de contentintegratie oplossingen gecreëerd met MY-LEX®.

Gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt neemt MY-LEX Overheid® in gebruik en maakt daar een feestje van. Terecht natuurlijk. Desalniettemin uniek.

Waterschap Scheldestromen

Den Haag Hollands Spoor, niet de meest charmante omgeving om af te spreken. Toch ben ik er blij mee. Door slim met elkaars agenda om te gaan ontmoeten wij elkaar vandaag hier, boven een enorme beker koffie, en niet in Terneuzen of Middelburg……. Ik spreek vandaag met Cor Moelker, informatieanalist bij het waterschap Scheldestromen.

Gemeente Molenwaard

Na wat omzwervingen vanwege een wegafsluiting en een wel heel bijzondere omleidingsroute door Ridderkerk ontmoet ik op een mooie nazomerse dag Jan Meijsen, informatie adviseur bij de gemeente Molenwaard.

Gemeente Den Bosch op Overheid 360​

De Jaarbeurs Utrecht. Op weg naar hét event voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties: Overheid 360°. Hier spreken wij Renate van den Elzen, van Gemeente 's-Hertogenbosch.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.