Klanten aan het woord

Tienduizenden professionals maken inmiddels dagelijks gebruik van de contentintegratie oplossingen gecreëerd met MY-LEX®.

Brabants Historisch Informatie Centrum

Voor archiefdiensten heeft MY-LEX een zoekomgeving gebouwd die toepasbaar is op een e-depot van deze instelling. De zoekschil biedt de mogelijkheid om de informatie in het e-depot beschikbaar te maken aan de verschillende klanten. De zoekmachine houdt hierbij rekening met openbaar, beperkt- of niet openbaar materiaal. Daarnaast maakt het mogelijk dat een burger bij de openbare informatie kan, maar dat een ambtenaar die niet-openbare informatie nodig heeft in het werkproces daar wel bij kan.

Provincie Zuid-Holland

Een groot deel van onze huidige klantgroep bestaat uit gemeentes, maar de oplossingen van MY-LEX worden ook ingezet bij andere organisaties zoals uitgevers, corporates of overheidsinstanties als provincies en waterschappen. Vandaag een bezoek aan Rainier Maas, Coördinator infra beheer bij Provincie Zuid-Holland. Rainier vertelt over de keuze voor MY-LEX en het verloop van een implementatietraject op locatie.

Gemeente Zaanstad

De reden voor ons bezoek aan Zaanstad is de voortrekkersrol die deze gemeente speelt in het datagestuurd werken. Thema’s als ‘big data’, ‘smart city’ en ‘common ground’ worden overal geroepen maar veel gemeenten zijn nog bezig met de opstartfase daarvan. Aan de basis van dit alles ligt het vinden van de juiste informatie.

Gemeente Súdwest-Fryslân

Het is weer een flinke rit, maar het is het meer dan waard: uitgestrekte watergezichten brengen me uiteindelijk naar een aantrekkelijke historische stad. Ik ben in het mooie Sneek, of beter gezegd: Snits. De gemeente Súdwest-Fryslân startte afgelopen jaar met de pilot “Slim zoeken” …

Noord-Hollands Archief

Het Noord-Hollands Archief is zo’n klant. Bomvol oud materiaal, maar nieuw. Een nieuwe klant in een nieuwe omgeving met veel nieuwe perspectieven voor MY-LEX.

Regio Centraal Gelderland

Na een succesvolle introductie van MY-LEX Sociaal Domein® bij Regio Centraal Gelderland deelden zij hun ervaringen met ons.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.