Geschiedenis

MY-LEX is al meer dan 35 jaar een innovator op het gebied van enterprise search en content-integratie. 

MY-LEX is opgericht in 1987 door Matt Moayedi, in beginsel als onderdeel van de eerste CD-ROM productie faciliteit in Europa. De zoeksoftware activiteiten zijn begonnen in maart 1988. Vervolgens werden de indexering- en zoeksoftware activiteiten ondergebracht in een nieuwe onderneming onder de naam CD-Europe. 

Deze naam is in 1999 in C-CONTENT veranderd. Na het vieren van haar 30-jarige jubileum in juli 2017, is C-CONTENT in juli 2018 verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Tegelijkertijd is de naam veranderd naar MY-LEX. 

Vanaf het begin zijn de software oplossingen van MY-LEX geoptimaliseerd voor het doorzoekbaar maken van juridische, wetenschappelijke en met name officiële databanken. De (internationale) overheidsorganisaties behoren dan ook tot de eerste gebruikersgroep van MY-LEX’s technologie. Een nauwe samenwerking, die in de loop der jaren alleen maar in kracht toeneemt. U vindt een meer gedetailleerd overzicht in onze tijdlijn.

Contentintegratie

Sinds 2004 legt MY-LEX de focus op de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen.

Sinds 2020 biedt MY-LEX hiervoor MY-LEX Suite® een organisatiebreed contentintegratie systeem dat voldoet aan de primaire eisen van elke organisatie met betrekking tot informatiemanagement, data huishouding en archivering.

Een greep uit de gebruikers van deze systemen vindt u op onze Klanten pagina.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.