MY-LEX is Microsoft Silver Partner

MY-LEX maakt al jaren gebruik van Microsoft als leverancier voor onze productontwikkeling. Sinds november 2021 is MY-LEX ook gecertificeerd als Microsoft Silver Partner. Dit is voor ons een mooie erkenning voor de langdurige samenwerking en ervaring die we hebben opgebouwd met Microsoft.

Gespecialiseerd personeel

Wij hechten veel waarde aan het professionaliseren van onze ontwikkelafdeling en een belangrijk onderdeel hiervan is opleiden van onze techneuten. Diverse MY-LEX collega’s hebben in de afgelopen periode met succes relevante en actuele Microsoft trainingen gevolgd en zich hiervoor gecertificeerd.

Wat betekent dit voor u als klant?

Deze competenties en certificering stellen ons nog beter in staat om het meeste te halen uit onze partnerschap om zodoende te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten. De opgedane kennis over de software en de nieuwste diensten kunnen wij toepassen in onze producten waardoor alle MY-LEX gebruikers hier van mee kunnen profiteren. Microsoft biedt ons indien nodig ook goede ondersteuning bij vraagstukken of problemen.

Het laatste nieuws en updates

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.