MY-LEX aanwezig op Zaaksystemen in Beeld LIVE

Donderdag 14 februari is MY-LEX aanwezig op het event Zaaksystemen in Beeld LIVE in ‘s-Hertogenbosch. Ons thema van de dag is: Eenvoudig en betaalbaar migreren en uitfaseren met MY-LEX Legacy®.

Want, veel organisaties staan voor een lastige keuze:a. een verouderd systeem in de lucht houden omwille van de data die erin staat of;b. de data vanuit het oude systeem migreren naar een nieuw systeem. MY-LEX biedt een alternatief.

Uitfaseren legacy systeem bij gemeente Molenlanden

Door alle data inclusief rechten, rollen en metadata uit het oude systeem op te nemen in MY-LEX Legacy®, kunt u met een gerust hart afscheid nemen van dit oude systeem. De keuze voor MY-LEX Legacy® betekent dat een efficiënte en soepele implementatie van een nieuw systeem een stap dichterbij is.

Bent u benieuwd naar het verhaal omtrent het migreren en uitfaseren via MY-LEX Legacy® van een van onze klanten? Kom dan naar een van onze presentaties. Hier vertellen wij samen met dhr. Jan Meijsen van de gemeente Molenlanden over de mogelijkheden van MY-LEX Legacy® en waarom de gemeente Molenlanden gekozen heeft voor deze aanpak.

Aanmelden kan via: https://zaaksystemeninbeeld.nl/live-2019/

Het laatste nieuws en updates