Medior QA Engineer

Medior QA Engineer gezocht

MY-LEX ontwikkelt online contentintegratie-platformen voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland. Contentintegratie is het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem.

Binnen ons gedreven Quality Assurance Team zoeken wij een communicatief vaardige, kritische, energieke en initiatiefrijke medior Quality Assurance Engineer.

Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als medior QA engineer ben je verantwoordelijk voor het hands-on handmatig en automatisch testen van onze applicaties in de MY-LEX® product suite en het onderhoud hiervan. Daarnaast ga je tevens onze maatwerk applicaties testen, die veelal voor internationale klanten zijn ontwikkeld. Je gaat meerdere SCRUM ontwikkelteams helpen om de kwaliteit van de software naar een nóg hoger plan te krijgen. Tevens maak je deel uit van het Quality Assurance team, welke voortdurend bezig is om nieuwe testvormen en werkwijzen te implementeren. Je werkt vanuit ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Als medior QA engineer krijg je een gedegen inwerktraject om je alle materie eigen te maken. Eventueel is doorgroei mogelijk binnen de organisatie als senior QA engineer.

Anderen omschrijven jou als analytisch, kritisch, initiatiefrijk en zelfstandig. Je bent in staat om balans te houden tussen te duiken in de details en het overzicht te behouden. Je beschikt over de nodige humor en weet je goed in te leven in andere mensen. Je bent gericht op persoonlijke groei. Je bent dienstverlenend ingesteld en krijgt een kick als je weer een testtraject tot een goed einde hebt gebracht.

Functie eisen:

Als je ervaring hebt met het volgende, dan is dat een grote pré:

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 33 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.