Management Assistent(e) - tijdelijk

Management Assistent(e) gezocht voor tijdelijke periode

MY-LEX ontwikkelt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle.
Van het toegankelijk maken van data met eigen zoektechnologie tot het vernietigen, archiveren en anonimiseren van documenten, voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland.

Vanwege aankomend zwangerschapsverlof van onze huidige Management Assistente, zoeken wij voor de periode 1 juli tot 1 december 2022 een gedreven, intelligente en juridisch onderlegde Management Assistent(e).

Functieomschrijving

Als Management Assistent(e) ondersteun je de directie van MY-LEX op vele terreinen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitwerken, verzorgen en redigeren van correspondentie en dossierstukken, het beheren van dossiers, agenda’s en mailboxen. Er spelen binnen MY-LEX diverse projecten waarbij de Management Assistent(e) ondersteuning biedt aan de directie.

Functie eisen:

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 34 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.