Kick-off bij gemeente Houten

Na een succesvolle afronding van de implementatie van MY-LEX Pro® i.c.m. MY-LEX Hub® door Marcel den Dekker en Hans Hoogerwerf, wordt MY-LEX Pro® nu actief in gebruik genomen. Bij gemeente Houten worden de MY-LEX modules met name ingezet om Woo-verzoeken af te handelen. Daarom is er o.a. een koppeling gemaakt die tegelijkertijd toegang geeft tot documenten uit Onegov en de lokale afdelingen schijf.

Woo-proces met MY-LEX

De indexatie van de beschikbare informatie gaat via MY-LEX Pro®, een stuk sneller dan de nodige gegevens opvragen vanuit alle verschillende applicaties. Zo kan men efficiënt de volledige collectie opbouwen. Vervolgens maakt onze nieuwste module MY-LEX Hub® het mogelijk om heel envoudig de opgevraagde informatie vanuit een selectie in één dossier te verzamelen. Zodra het dossier compleet is, de vertrouwelijke gegevens zijn geanonimiseerd en gecontroleerd, kan de Woo-Coördinator het geheel met een druk op de knop, delen met de aanvrager, via elk gewenst systeem.

Onze dank aan de behulpzame medewerkers bij gemeente Houten, door de prettige samenwerking met jullie is dit project snel en succesvol gelopen.

Het laatste nieuws en updates

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.