Eerste event 2020 LIVE! Zaaksystemen in Beeld

Donderdag 13 februari 2020 in Den Bosch organiseert KBenP het event waarbij alle zaaksysteem leveranciers aanwezig zijn. Bezoekers kunnen zo in een keer met verschillende aanbieders in gesprek en een juiste oplossing vinden. Omdat Zaakgericht werken en Common Ground hoofdthema’s zijn, is MY-LEX ook aanwezig als leverancier van Enterprise Search oplossingen. Onze collega’s zullen de volgende oplossingen demonstreren:

MY-LEX Pro®

Het vernieuwde MY-LEX Pro® contentintegratie systeem (API gedreven) biedt de mogelijkheid om via de (door u gekozen) interface(s) toegang te krijgen tot de content in een groot aantal systemen en applicaties. Dit is mogelijk ondanks dat de gegevens vaak versplinterd of dubbel aanwezig zijn. MY-LEX Pro® biedt onmiddellijk toegang tot al deze gegevens op een intelligente en overzichtelijke wijze die naadloos past in de visie van Common Ground.

MY-LEX Legacy®

Als een brug tussen uw (oude) data collecties, applicaties en uw archivering systemen, biedt MY‑LEX Legacy® een serie unieke functionaliteiten:

  • Faseer uw oude legacy systemen uit terwijl u toegang houdt tot alle gegevens daarin én zonder kostbare migratie trajecten.
  • MY-LEX Legacy®, tezamen met MY-LEX Pro®, ontsluiten de gegevens uit zowel de oude (legacy) systemen als uit de nieuwe applicatie, terwijl u uw oude applicatie uit faseert.
  • U kunt de gegevens na een kwaliteitscontrole overhevelen naar (branche-specifieke) archiefcentra.
  • MY-LEX Legacy® biedt bovendien een scala aan functionaliteiten om aan de bewaar- en vernietig verplichtingen te kunnen voldoen.

Voor meer informatie, deelnemers en bezoeken van het Zaaksysteem in Beeld evenement, bekijk de website: https://systemeninbeeld.nl/live-2020/

Onze collega’s staan u graag te woord!

Het laatste nieuws en updates