MY-LEX Air® faciliteert de optimale hosting van alle
MY-LEX toepassingen die binnen uw organisatie worden gebruikt.

Hosting in de cloud

MY-LEX Air® is de oplossing die past binnen uw ‘cloud first’ strategie. Diverse MY-LEX toepassingen worden volledig gehost en onderhouden door MY-LEX zodat u zich kunt focussen op uw eigen werkprocessen. Uw informatie wordt opgeslagen in een modern datacenter dat voldoet aan de meest actuele veiligheidseisen en techniek. Verder zorgen wij natuurlijk voor optimale beschikbaarheid van zowel de infrastructuur als de MY-LEX toepassingen. Met MY-LEX Air® wordt u volledig ontzorgd.

MY-LEX Appliance®

Als u ervoor kiest om uw (gevoelige) gegevens binnen de vier muren van uw eigen organisatie te behouden, dan is MY-LEX Appliance® de tool die u in dat proces ontzorgt.

MY-LEX Appliance® biedt een passende turnkey oplossing voor het draaien en onderhouden van verschillende MY-LEX toepassingen, binnen uw eigen organisatie.

Deze appliance wordt in uw eigen infrastructuur geïnstalleerd en onderhouden door MY-LEX en vergt minimale inspanning voor u als organisatie. MY-LEX Appliance® is beschikbaar in een aantal varianten, afhankelijk van de grootte van uw organisatie, met tevens de optie tot een redundante uitvoering, waarbij een tweede (of derde) appliance als failover (of testmachine) dient, voor een optimale dienstverlening.

Voordelen

Eén contact voor zowel de hosting als de daarop draaiende toepassingen.

Kosten

Duidelijke kosten die meeschalen met uw verbruik.

Tijd

De omgeving snel beschikbaar zonder extra inspanning van uw eigen IT organisatie.

Support

Ondersteuning van de gehele oplossing wordt geleverd door MY-LEX.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.