Uw volledige data huishouding in kaart gebracht.
Onze (sr.) consultants zorgen voor een organisatiebrede analyse van uw data huishouding en adviseren de geschikte oplossing(en).

“Daar waar ideeën worden geboren en de klanten met vragen zitten; over de vindbaarheid van opgeslagen gegevens, uitfaseringsvraagstukken of aanpassingen m.b.t. datamanagement, zullen wij met de juiste oplossing komen.”

Jorren Bos, Senior Consultant MY-LEX®

Wij nemen de zorg graag van u over

De gespecialiseerde (senior) consultants van MY-LEX komen graag bij u langs voor een vooronderzoek om uw specifieke situatie ter plaatse in kaart te brengen en u te ondersteunen bij uw architectuur vraagstukken. Wij staan u verder graag bij vanaf het samenstellen van de business case en het in kaart brengen van de kosten daarvan, de implementatie van onze standaard oplossingen binnen uw omgeving tot de eventuele uitvoering van een uitgebreid consultancy traject, bij uw organisatie.

Heeft u vragen over de producten of diensten van MY-LEX?

Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via:

Wij horen graag van u!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met updates, nieuwtjes over MY-LEX en de laatste ontwikkelingen omtrent datamanagement.