Deployment Engineer

Deployment Engineer gezocht

MY-LEX ontwikkelt producten en diensten voor het beheer van de gehele document-lifecycle. Van het toegankelijk maken van data met eigen zoektechnologie tot het vernietigen, archiveren en anonimiseren van documenten, voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland.

Binnen ons gedreven Team Implementations zoeken wij een communicatief vaardige, energieke en resultaatgerichte Deployment Engineer.

Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als Deployment Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de installatie en configuratie van producten uit de MY-LEX Suite® bij klanten. Tevens voer je onderhoudswerkzaamheden (updates / hotfixes) uit op de bestaande lokale implementaties. Tweedelijns support calls komen bij jou terecht en neem je in behandeling. Samenwerken, communicatie en afstemmen zijn hiervoor belangrijke competenties. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit en stemt daarbij goed af met je leidinggevende, je collega’s en de klant.

Als Deployment Engineer bij MY-LEX, krijg je een inwerktraject aangeboden om je alle materie rondom de MY-LEX Suite® eigen te maken.

Functie eisen:

Kennis van de volgende zaken wordt gezien als een pré:

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 34 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur een mail naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Open sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.