Deelname aan online beurzen

Het evenement Informatiegestuurde Overheid (“IGO2020”) vindt dit jaar voor het eerst online plaats. Een voordeel: in plaats van een dag, staan wij nu 30 dagen lang op dit congres! Alle tijd dus voor de bezoekers om bij elke leverancier te kijken wat het aanbod is, en om de webinars bij te wonen.

Even wennen

Natuurlijk is het anders om niet fysiek op de beursvloer te staan, maar gesprekken kunnen nu over een langere periode worden ingepland en videobellen is een goed alternatief. Onze vertegenwoordigers Jorren, Tony en Yassin staan iedereen dan ook graag vrijblijvend te woord over alles wat MY-LEX te bieden heeft.

Voor technisch inhoudelijke vragen is het ook mogelijk om via onze pagina een afspraak in te plannen met een van onze experts. Wilt u weten hoe u eenvoudig een migratietraject start? Of wellicht bent u op zoek naar een totaaloplossing voor het doorzoeken van al uw applicaties en managen van data?

Bovendien vindt u op onze bedrijfspagina een interessant filmpje over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

MY-LEX Pro®

Wij bieden met het nieuwe MY-LEX Pro® een oplossing voor de gehele document lifecycle. Van organisatiebrede applicatie-integratie en dataontsluiting (contentintegratie), tot uitfaseren van oude systemen, ontsluiting van geo-attributen, archiveren, anonimiseren van gevoelige gegevens tot aan de voorgeschreven vernietiging van documenten toe.

Bezoek onze digitale stand nog t/m 29 januari 2021. Wij tonen graag hoe wij data binnen uw organisatie kunnen structureren zodat uw medewerkers efficiënter kunnen werken.

Werkt u bij een overheidsorganisatie en heeft u zich nog niet aangemeld?

Als partner van het congres nodigen wij u van harte uit om als onze gast het congres te bezoeken. Met onze relatiecode SJGZ8FZN kunt u zich kosteloos aanmelden op de website: https://igo.heliview.nl/aanmelden/

Het laatste nieuws en updates