Congresdeelname Informatiegestuurde Overheid

Op donderdag 26 maart 2020 organiseert Heliview de 6e editie van het congres De Informatiegestuurde Overheid, bij Spant! in Bussum. MY-LEX is met een team aanwezig op deze interessante dag bomvol met praktijkcases, een inspirerend debat rondom het thema van het congres Informatiegestuurd werken: “Weerstand of Vertrouwen” en hands-on break-out sessies.

Speeddates

Leuk aan dit congres is de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken met de aanwezige partners in te plannen. Er zijn verschillende onderwerpen waarop geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Zij worden vervolgens gematcht met partners die zich hierin specialiseren. De contentintegratie oplossingen van MY-LEX zijn op veel gebieden toepasbaar. U kunt ons dan ook vinden onder de volgende categorieën:

  • Datakwaliteit
  • Koppelen en delen van data en informatie
  • Samen werken en Samen organiseren
  • Security en Privacy uitdagingen
  • Technologische ontwikkelingen binnen de overheid

Congrespartner

Als partner van het congres nodigen wij u van harte uit om als onze gast het congres te bezoeken. Met onze relatiecode SJGZ8FZN kunt u zich kosteloos aanmelden op de website: https://igo.heliview.nl/aanmelden/.

MY-LEX Pro®

MY-LEX Pro® Het vernieuwde MY-LEX Pro® contentintegratie systeem (API gedreven) biedt de mogelijkheid om via de (door u gekozen) interface(s) toegang te krijgen tot de content in een groot aantal systemen en applicaties. Dit is mogelijk ondanks dat de gegevens vaak versplinterd of dubbel aanwezig zijn.
MY-LEX Pro® biedt onmiddellijk toegang tot al deze gegevens op een intelligente en overzichtelijke wijze die naadloos past in de visie van Common Ground.

MY-LEX Legacy®

MY-LEX Legacy® Als een brug tussen uw (oude) data collecties, applicaties en uw archivering systemen, biedt MY‑LEX Legacy® een serie unieke functionaliteiten:

  • Faseer uw oude legacy systemen uit terwijl u toegang houdt tot alle gegevens daarin én zonder kostbare migratie trajecten.
  • MY-LEX Legacy®, tezamen met MY-LEX Pro®, ontsluiten de gegevens uit zowel de oude (legacy) systemen als uit de nieuwe applicatie, terwijl u uw oude applicatie uit faseert. U kunt de gegevens na een kwaliteitscontrole overhevelen naar (branche-specifieke) archiefcentra.
  • MY-LEX Legacy® biedt bovendien een scala aan functionaliteiten om aan de bewaar- en vernietig verplichtingen te kunnen voldoen.

Wij zien uw komst met belangstelling tegemoet!

Het laatste nieuws en updates