Afronding uitfaseringstraject Gemeente Waterland

Onlangs hebben wij bij Gemeente Waterland een uitfaseringstraject afgerond. Waterland maakt al een aantal jaar gebruik van onze MY-LEX Overheid® oplossing. Nu hebben zij ook MY-LEX Legacy® ingezet voor een uitfaseringstraject.
Gemeentehuis Waterland

Voortraject en samenwerking

De gemeente had als doel een oud DMS uit te zetten maar wel toegang te behouden tot de gegevens. De diensten van MY-LEX waren al bekend bij de organisatie, waardoor wij zijn gevraagd een technisch vooronderzoek te doen en vervolgens de werkzaamheden in een gefaseerd traject uit te voeren. Pieter van der Moezel heeft het traject vanuit ons begeleid.

Sacha Roeten van Gemeente Waterland licht toe waarom ze voor MY-LEX Legacy® hebben gekozen: “Dit systeem biedt enorm veel mogelijkheden om data op een bepaalde manier te ontsluiten, ook maatwerk is daarin mogelijk. Hierdoor is de data van ons oude DMS goed vindbaar. We zijn goed begeleid door Pieter, die enorm veel ervaring en kennis meebrengt om MY-LEX Legacy® succesvol te implementeren. Wij zijn erg tevreden over deze oplossing en danken MY-LEX en met name Pieter voor de prettige samenwerking!”

Uiteraard zijn wij Gemeente Waterland en Sacha ook dankbaar voor de opdracht en prettige samenwerking.

Meer weten over een traject bij uw organisatie?

Heeft u zelf ook een oud systeem en wilt u weten hoe deze kan worden uitgefaseerd terwijl u blijft voldoen aan de richtlijnen?

Op donderdag 27 mei organiseren wij om 14:00 uur een interactieve webinar over MY-LEX Legacy®, waarbij u uw vragen kunt voorleggen aan onze experts.

Voor meer informatie en om u aan te melden voor de webinar, mail naar contact@my-lex.nl of gebruik de chat of ons contactformulier op onze website.

Het laatste nieuws en updates