Aankondiging nieuwe webinar

Op donderdag 27 mei geven wij een nieuwe webinar, ditmaal over MY-LEX Legacy en de manieren waarop een organisatie dit kan inzetten voor een snel, efficient en voordelig migratietraject.

Probleem met oude systemen

Elke organisatie heeft of krijgt er mee te maken: oude systemen waar ‘iets’ mee moet. Het in stand houden ervan of het migreren van de data naar nieuwe systemen is de keuze waar u dan voor komt te staan.

Het in stand houden van het oude systeem omwille van het raadpleegbaar houden van de data is op (de lange) termijn niet verstandig. Verouderde techniek wordt niet doorontwikkeld en maakt een oud systeem alleen al om die reden geen veilige opslagplaats voor uw data. Het migreren van data naar een nieuw systeem is relatief duur en brengt ook risico’s met zich mee. Daarnaast lopen trajecten vaak uit, heeft u het risico dat data verloren gaat, wordt het nieuwe systeem ‘bevuild’ met oude data, et cetera.

Bent u er bij?

Maar, u hoeft niet te kiezen tussen twee kwaden. MY-LEX informeert u over hoe het anders kan. Dit doen wij tijdens een webinar voor een exclusief aantal deelnemers. Omdat wij niet alleen willen zenden, willen wij dit doen met een klein gezelschap en interactief! Houd donderdag 27 mei vast vrij in uw agenda en meld u aan via onze LinkedIn pagina middels een DM of stuur een mailtje naar contact@my-lex.nl. Wij houden u dan op de hoogte.

Het laatste nieuws en updates