4 maart, Live!2021 Systemen in beeld

Op 4 maart 2021, zal de zevende editie van het event LIVE! plaatsvinden. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. Maar liefst meer dan twintig leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH systemen, documentcreatietools en koppelspecialisten nemen deel aan het event. MY-LEX is er ook bij.

Digitaal te bezoeken

Omdat alles dit jaar net iets anders loopt, zal LIVE!2021 volledig digitaal plaatsvinden via het platform eVisit. De nadruk komt te liggen op live demo’s door de leveranciers waar interactie plaats kan vinden met de toeschouwers. Daarnaast kan er nog altijd genetwerkt worden binnen de digitale netwerkcafés. Een compleet event dus, zonder reistijd!

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Nu al enthousiast? Meld je dan aan via deze link.

Wij hopen u online te mogen verwelkomen!

Ontdek het nieuwe MY-LEX

Doe mee aan Live!2021 en ontdek het nieuwe MY-LEX. Op 4 maart geven wij een aantal product demonstraties. Onze collega’s nemen u mee langs de verschillende oplossingen die MY-LEX biedt t.b.v. uw gehele document-lifecycle.

Van organisatiebrede applicatie-integratie, databeheer en ontsluiting, uitfaseren van oude systemen, ontsluiten van geo-attributen, archiveren en anonimiseren van gegevens, tot het vernietigingsproces aan toe.

MY-LEX Legacy® Overstappen naar een nieuw DMS, Zaaksysteem of SharePoint Applicatie zonder complex migratietraject. Volledig volgens het Common Ground principe. MY-LEX Legacy® vormt een brug tussen uw (oude) data collecties, applicaties en uw archivering systemen. Zo kunt u zelf het archivering en vernietiging proces eenvoudig in de hand houden en bent u zeker dat u geen belangrijke informatie mist.

MY-LEX Pro® Het Next-Generation Contentintegratie platform. Van een nog snellere en meer accurate zoekmachine, tot verschillende mogelijkheden om uw resultaten te integreren in uw werkproces. Te combineren met onze andere oplossingen voor het ultieme gemak van contentintegratie: MY-LEX Suite®.

Presentatieschema

Onze collega’s tonen u graag de nieuwste oplossingen:

DEMO 1, 10:00 – 11:00: Yassin Lackar (MY-LEX Legacy®)
DEMO 2, 11:15 – 12:15: Jorren Bos (MY-LEX Pro®)
DEMO 3, 13:15 – 14:15: Yassin Lackar (MY-LEX Legacy®)
DEMO 4, 14:30 – 15:30: Jorren Bos (MY-LEX Pro®)

Uiteraard staan onze collega’s u tijdens dit congres, én daarna, graag vrijblijvend te woord om naar uw specifieke vraagstukken te kijken en met u mee te denken.

.

Het laatste nieuws en updates